Filteren
Kies filters
sluit filter
Type hoesje
 1. Backcover 11producten
 2. Flipcover / Bookcase 3producten
 3. Full Body 1product
 4. Screenprotector 2producten
Kenmerk
 1. Shockproof 3producten
 2. Ruimte voor pasjes 1product
 3. Slank / slim-fit 5producten
 4. Magneetsluiting 2producten
Prijs
 1. € 0,00 - € 9,99 12producten
 2. € 10,00 - € 19,99 5producten
Minder
Kleur
 1. Transparant 4producten
 2. Zwart 2producten
 3. Wit 2producten
 4. Goud 1product
 5. Blauw 1product
 6. Groen 1product
 7. Zilver 1product
 8. Roségoud 1product
 9. Meerkleurig 3producten
Minder
Merk
 1. CaseBody 1product
 2. Comfycase 1product
 3. Fashion 1product
Minder
Materiaal
 1. Glas 1product
 2. Kunststof 4producten
 3. PU-leder 3producten
 4. TPU 10producten
 1. 9/10
  Gebaseerd op 7584 beoordelingen

De Samsung Galaxy A3 (2016) is onderdeel van de tweede en vernieuwde A-serie van Samsung. Dit betaalbare maar premium toestel van Samsung wordt aangestuurd door een quad-processor en heeft, zoals gewoonlijk bij een smartphone van Samsung, een fantastische camera. De kleuren en helderheid zijn met de vernieuwde versie van de Samsung Galaxy A3 (2016) door zijn super AMOLED scherm scherper dan scherp. Het typerende aluminium design van deze serie is tevens doorgevoerd naar de A3 (2016) en geven het toestel een luxe uitstraling. Voldoende reden om zuinig met je nieuwe toestel om te gaan en deze te voorzien van een kwalitatief hoesje van Hoesjes Outlet.

Verschil tussen Samsung Galaxy A3 en A3 (2016) hoesjes?

Samsung heeft in 2015 een eerste versie van de Galaxy A3 uitgebracht. De Galaxy A3 (2015) heeft net andere afmetingen dan Samsung Galaxy A3 (2016). De hoesjes op deze pagina passen dus niet op het Galaxy A3 (2015) model. Hoesjes Outlet verkoopt momenteel alleen Galaxy A3 (2016) hoesjes. Tegenwoordig wordt alleen dit toestel nog verkocht, de kans is dus klein dat je een ouder toestel hebt als onlangs je nieuwe toestel hebt ontvangen.

Smaken verschillen

Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak. Wat zou dat saai zijn. Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een passend hoesje is, hebben we bij Hoesjes Outlet ons best gedaan om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan Samsung A3 (2016) hoesjes samen te stellen. Zo vind je bijvoorbeeld veel flipcovers en hoesjes met portemonneefunctie, zodat je al je pasjes en belangrijke documenten op één en dezelfde plek bj je draagt. Hartstikke handig. Geef je je toestel liever een strakke, zakelijke look? Dan zijn de ultradunne hoesjes in diverse kleuren misschien wat voor jou. Een bijzondere opdruk? Daar zijn we bij Hoesjes Outlet de beste in, see for yourself! Al deze hoesjes hebben één gemeenschappelijke factor: ze zijn door ons uitgekozen omdat we denken dat ze je Samsung Galaxy A3 (2016) optimaal beschermen tegen beschadigingen bij dagelijks gebruik. Zoals hierboven al beschreven: je wordt niet blij van schade aan je kostbare smartphone, dat moet voorkomen worden.

Voordeel bij Hoesjes Outlet

We vinden het belangrijk dat je je Samsung Galaxy A3 (2016) voor een eerlijke prijs kunt versieren met een mooie, goede beschermhoes. Daar hoef je echt niet altijd de hoofdprijs voor te betalen. We doen ons best om kwalitatieve hoesjes zo goed mogelijk te prijzen, zodat je voor een schappelijke prijs je favoriete hoesje in huis kunt halen. Bovendien stellen we altijd een aanbod samen van scherp geprijsde 'basic' beschermhoesjes, hoesjes die weinig opschmuck hebben maar een zeer goede bescherming bieden aan jouw Samsung Galaxy A3 (2016). Daarnaast worden onze hoesjes regelmatig verder afgeprijsd, de moeite waard om in de gaten te houden! Jouw tevredenheid is ons veel waard. We helpen je vooraf graag een keuze te maken uit het aanbod, of bij het gebruik of installatie van je product na aankoop. Schroom vooral niet te vragen. Ben je niet tevreden met je aankoop? Je krijgt van ons voldoende tijd om je product te retourneren. Je loopt dus geen risico’s bij het bestellen van je product.

Samsung Galaxy A3 (2016) hoesjes

17 artikel(en)