• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Over Ons

Hoesjes Outlet. Een frisse webwinkel met méér dan 2500 verschillende stijlvolle, betaalbare beschermhoesjes en accessoires voor de populairste smartphones.

Waarom Hoesjes Outlet?

Hoesjes Outlet bestaat uit een team jonge, enthousiaste mensen die hard werken om een succesvol en bovenal klantgerichte webshop te runnen. Er zijn in Nederland een heleboel aanbieders van telefoonhoesjes, het is dus niet makkelijk om je te onderscheiden. Toch is Hoesjes Outlet ontstaan uit het verlangen om het beter, maar vooral anders te doen dan andere aanbieders. Onze eigen ervaring is dat de hoesjes van webshops met een prima service vaak te hoog geprijsd zijn, en dat andersom de aanbieders van laaggeprijsde hoesjes geen goede service bieden. Dat kan anders, dachten wij. Hoesjes Outlet legt de nadruk op én lage prijzen én een goede service.

“Zeer gemakkelijk een hoesje via de overzichtelijke site besteld. Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding en keurig verpakt. Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling ontvangen!” - S. Bovill

Onze voordelen

Bij het doen van online aankopen en betalingen is het belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om veiligheid en betrouwbaarheid. Om de betrouwbaarheid te waarborgen werken we samen met een aantal betrouwbare partners. Met behulp van je eigen bank reken je in een beveiligde betaalomgeving af met iDeal, PayPal of een bankoverschrijving. Bovendien kun je via het onafhankelijke The Feedback Company beoordelingen lezen van klanten die je voor zijn gegaan. Uiteraard vinden we het fijn als je, nadat je een bestelling bij ons hebt gedaan, zelf ook een beoordeling achterlaat.

Service

Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Hoe fijn is het als wij je blij kunnen maken én houden door snel en begripvol op eventuele vragen en opmerkingen te reageren, of je te helpen bij het maken van een keuze. Stel je vraag via e-mail, en je ontvangt altijd binnen 24 uur een oplossingsgericht antwoord. Via het blok ‘klantenservice’ op de Homepagina vind je tevens antwoorden op de meer generieke processen.

We zijn voordelig

Onze producten worden zorgvuldig samengesteld, waarbij we vooral letten op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor een goede beschermhoes hoef je niet altijd de hoofdprijs te betalen. Veel van onze producten worden bovendien regelmatig verder afgeprijsd. Bij verzendingen binnen Nederland betaal je géén verzendkosten. Bijkomend voordeel: je hebt je product razendsnel in huis. Omdat wij direct uit voorraad leveren, wordt de bestelling meteen op de post gedaan. Hierna ligt jouw hoesje binnen 1-2 werkdagen op de mat.

Team Hoesjes Outlet