Filteren
Kies filters
sluit filter
Type hoesje
 1. Backcover 15producten
 2. Flipcover / Bookcase 16producten
 3. Full Body 1product
 4. Insteekhoes / Pouch 1product
 5. Screenprotector 2producten
Kenmerk
 1. Shockproof 9producten
 2. Ruimte voor pasjes 12producten
 3. Slank / slim-fit 8producten
 4. Voor aan de riem 1product
 5. Met koord 1product
 6. Magneetsluiting 17producten
Prijs
 1. € 0,00 - € 9,99 8producten
 2. € 10,00 - € 19,99 27producten
Minder
Kleur
 1. Transparant 5producten
 2. Zwart 15producten
 3. Bruin 3producten
 4. Blauw 5producten
 5. Rood 2producten
 6. Zilver 2producten
 7. Roségoud 3producten
Minder
Merk
 1. CaseBody 7producten
 2. CaseMe 4producten
 3. Comfycase 2producten
 4. GKK 4producten
 5. Designz 2producten
 6. IMAK 1product
Minder
Materiaal
 1. Echt leer 1product
 2. Glas 1product
 3. Kunststof 12producten
 4. PU-leder 12producten
 5. TPU 12producten
 1. 9/10
  Gebaseerd op 7592 beoordelingen

Hoe goed je je best ook doet om ervoor te zorgen dat je OnePlus 8 helemaal mooi blijft, loopt je toestel toch zo makkelijk schade op. Om je te helpen met het beschermen van je telefoon, is het zeker niet verkeerd om een OnePlus 8 hoesje te bestellen. Niet alleen als het gaat om bescherming, maar ook om uitstraling, kun je in ons assortiment zeker een OnePlus 8 hoesje vinden dat past bij jou.

Extra bescherming met een OnePlus 8 flipcover hoesje

Je herkent het vast wel, je hebt haast en moet snel weg. Je pakt je sleutels en in je haast probeer je ook je telefoon te pakken en hij glipt uit je hand. Geschrokken pak je hem op, en je durft bijna niet te kijken: ja hoor, je hele scherm gebarsten. Met een OnePlus 8 flipcover hoesje kun je deze nare situatie vermijden. Het schokbestendige hoesje beschermt alle kanten van je OnePlus 8 telefoon. Niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant van je toestel. Naast de goede bescherming die dit OnePlus 8 hoesje biedt, heeft het flipcover hoesje vaak ook opbergruimte voor je pasjes.

Een shockproof hoesje voor je OnePlus 8

Met een OnePlus 8 shockproof beschermhoesje, garandeer je de veiligheid van je telefoon. Het hoesje biedt goede bescherming aan de achterkant en zijkanten van je telefoon. Uit ons assortiment van schokbestendige hoesjes, bezitten sommige hoesjes extra bumpers aan de hoekjes van het toestel. Dit breekt de harde vallen van je kostbare toestel. Voor welk telefoonhoesje je ook kiest, neem er vooral ook een OnePlus 8 screenprotector bij. Een screenprotector hoeft niet veel te kosten en zorgt voor een krasvrij scherm.

Wij wensen je veel shopplezier! Heb je vragen? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen, stuur dus gerust een mailtje.

OnePlus 8 hoesjes

35 artikel(en)