Filteren
Kies filters
sluit filter
Type hoesje
 1. Backcover 20producten
 2. Flipcover / Bookcase 1product
 3. Insteekhoes / Pouch 5producten
 4. Screenprotector 4producten
Kenmerk
 1. Shockproof 5producten
 2. Waterproof 2producten
 3. Slank / slim-fit 4producten
 4. Voor aan de riem 3producten
 5. Met koord 1product
 6. Magneetsluiting 1product
Prijs
 1. € 0,00 - € 9,99 18producten
 2. € 10,00 - € 19,99 11producten
Minder
Kleur
 1. Transparant 3producten
 2. Zwart 7producten
 3. Bruin 1product
 4. Wit 3producten
 5. Roze 2producten
 6. Goud 1product
 7. Blauw 1product
 8. Groen 1product
 9. Meerkleurig 5producten
Minder
Merk
 1. CaseBody 2producten
 2. Comfycase 2producten
 3. Ardium 1product
 4. Hip 'n Happening 1product
 5. HAWEEL 1product
Minder
Materiaal
 1. Canvas 2producten
 2. Echt leer 2producten
 3. Glas 3producten
 4. Neopreen 1product
 5. TPU 20producten
 1. 9/10
  Gebaseerd op 7584 beoordelingen

Let op: iPhone SE hoesjes passen niet op de nieuwe versie van de iPhone SE (2020). Zoek je een hoesje voor dit toestel? Bekijk dan de iPhone SE (2020) hoesjes.

Goedkope iPhone SE hoesjes

De iPhone SE heeft dezelfde afmetingen als de iPhone 5 / 5s. Dit betekent dat alle hoesjes voor iPhone 5 ook op de iPhone SE passen. Het nieuwe voor de iPhone SE zit hem in de camera en interne processor. Die zijn namelijk even krachtig als die van de iPhone 6. Het is Apple dus gelukt om evenveel rekenkracht in een kleinere iPhone SE te krijgen. Dit maakt de iPhone SE één van de snelste en gebruiksvriendelijke smartphones van het moment. Maak je aankoop helemaal af met een nieuw iPhone SE hoesje!

Dat je nieuwe iPhone SE een vermogen heeft gekost hoeft gelukkig niet te betekenen dat je hoesje ook duur hoeft te zijn. We bieden namelijk een ruim assortiment goedkope iPhone SE hoesjes aan. Onze inkopers zoeken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding en hun zoektocht levert altijd scherp geprijsde iPhone SE hoesjes op die jouw toestel ook de juiste bescherming bieden. Je vindt bij ons bovendien bijzondere iPhone SE hoesjes die je nergens anders terugvindt. Ben jij net op zoek naar dat ene vrolijke hoesje of die handige outdoor beschermhoes? Wij hebben net even die extra stap gezet om jouw een ruimere keuze in betaalbare iPhone SE hoesjes te kunnen bieden.

Het is voor ons erg belangrijk dat je tevreden bent met onze service en producten. We helpen je graag een keuze te maken uit het aanbod, of bij het gebruik of installatie van je product na aankoop. Schroom vooral niet te vragen. Ben je niet tevreden met je aankoop? Je krijgt van ons voldoende tijd om je product te retourneren. Je loopt dus geen risico’s bij het bestellen van je product. Veel shopplezier!

iPhone SE hoesjes

29 artikel(en)