• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

iPhone 7 Plus Softcase

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

iPhone 7 Plus softcases

Je iPhone 7 Plus is een behoorlijk stevig apparaat met een beeldscherm dat wel een stootje kan hebben. Maar je smartphone is er niet op gebouwd om een zware val ongeschonden door te komen, en je beeldscherm kan relatief weinig druk aan voordat het begint te vervormen en barsten. Om te voorkomen dat je door een ongelukkige beweging een nieuwe dure telefoon moet kopen gebruik je voor je iPhone 7 Plus een softcase hoesje.

 

 

Waarom een softcase voor je iPhone 7 Plus?

iPhone 7 Plus softcases zijn zachte hoesjes die je om je smartphone heen doet. Daardoor beschermen iPhone 7 Plus softcases je telefoon tegen scherpe voorwerpen en minimaliseren ze de gevolgen van een val. Je kunt je iPhone 7 Plus met een softcase beter beschermen dan met harde hoesjes, want beschermhoesjes die gemaakt zijn van zacht materiaal absorberen de energie van een val beter dan hardcases.

 

 

Wat voor soorten iPhone 7 Plus softcases zijn er?

 

Bij Hoesjes-Outlet kun je kiezen uit een groot aanbod van iPhone 7 Plus softcases . Daardoor vind je hier altijd wel een model dat perfect past bij jouw smaak. Je vindt hier hier bijvoorbeeld transparante zachte hoesjes voor je iPhone 7 Plus. En daarnaast vind je ook softcases in de meest uiteenlopende kleuren, zoals wit, zwart, bruin, grijs, goud of roze. Kies voor een zacht telefoonhoesje met een opdruk of in een effen uitvoering. Voor welke softcase je ook kiest, je weet zeker dat de iPhone 7 Plus softcases van Hoesjes-Outlet perfect om je smartphone passen. Zodat je telefoon vanaf nu veel beter beschermd is!