• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

iPhone 7 Plus Flipcovers & Bookcases91 artikel(en)

91 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

91 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

iPhone 7 Plus Flipcovers

Je hebt een nieuwe iPhone 7 Plus en je wilt dat hij er als nieuw uit blijft zien. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw iPhone, die er van zichzelf al fantastisch uitziet niet te beschermen met een hoesje. Maar je kunt je iPhone zo fantastisch houden door hem te beschermen. Met een iPhone 7 Plus flipcover bescherm je jouw iPhone, zo blijft deze schoon en krasvrij. Er zijn verschillende Flipcovers voor iPhone 7 Plus te koop. De iPhone 7 Plus is een dunne smartphone en daardoor glijdt hij gemakkelijk uit je zak of uit je hand. Als je een flipcover om iPhone 7 Plus hebt wordt de eerste klap opgevangen door het hoesje en kun je voorkomen dat je al snel barsten in je scherm krijgt.

 

 

Booktypes & Flipcovers voor iPhone 7 Plus

Flipcovers iPhone 7 Plus zijn bescherming voor je iPhone die het meest functioneel zijn. Je kunt ze gemakkelijk open en dicht doen. De meeste Flipcovers iPhone 7 Plus open en sluit je met een magneet. Deze magneet is sterk genoeg en zal lang meegaan. Een flipcover kun je in verschillende kleuren en designs kopen. Flipcovers voor iPhone 7 Plus zijn ook verkrijgbaar in een Booktype. Hier kun je pasjes in doen en je kunt hem neerzetten. Handig als je een filmpje kijkt. Er zijn ook iPhone 7 Plus flipcovers te koop die een vak met een rits hebben. Je kunt hier je losse munten in doen.

 

 

Notificaties altijd zien? Kies een flipcover met kijkvenster!

De flipcovers voor iPhone 7 Plus zijn gebruiksvriendelijk, functioneel en houden je iPhone schoon en krasvrij. Hoesjes-Outlet heeft ook flipcovers die de bovenkant van je scherm laten zien. Je hoeft dan niet het hoesje open te doen om naar je berichten te kijken.