• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

iPhone 7 Plus hoesjes167 artikel(en)


Beschermhoesjes voor de iPhone 7 Plus

Het hebben van een beschermhoesje voor jouw iPhone 7 Plus heeft veel voordelen. De voornaamste functie van een beschermhoesje is de telefoon beschermen tegen krassen en stoten. Dankzij een hoesje zal jouw telefoon een langere levensduur krijgen en eruit blijven zien als nieuw. Omdat de hoesjes bestaan in veel verschillende soorten, is er altijd wel een telefoonhoesje te vinden dat goed bij jou past. Wij vertellen je daarom graag meer over ons assortiment iPhone 7 Plus hoesjes.

Phone 7 Plus telefoonhoesjes in allerlei kleuren en prints

De iPhone 7 Plus hoesjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Zo zijn er verscheidene hoesjes in effen kleuren beschikbaar zoals roze, blauw of groen. Of kies voor een hoesje met een leuk design zoals een plaatje van een dromenvanger of van bloemen en vlinders. Ook zijn de iPhone 7 Plus hoesjes beschikbaar in verschillende materialen. Houd jij van een echt lederen hoesjes of heb je liever een hoesje van kunst leder? Het is ook een optie om te kiezen voor een hoesje van TPU materiaal. Dit zijn flexibele hoesjes gemaakt van glad rubber.

Verschillende soorten iPhone 7 Plus hoesjes

Naast hebben van verschillende kleuren, designs en materialen, zijn er verschillende soorten modellen iPhone 7 plus hoesjes. Er zijn bijvoorbeeld luxere hoesjes verkrijgbaar in portemonnee vorm. Deze hoesjes zijn geschikt om naast de bescherming van je telefoon ook briefgeld en belangrijke pasjes mee te nemen. Of kies voor een iPhone 7 Plus hoesje in in hardcover vorm? Hardcovers zijn gemakkelijk om jouw iPhone te klikken en beschermen de achter- en zijkant van het toestel. Kom jij vaak in contact met water? Ga dan voor een hoesje die beschermd tegen vocht. Deze zijn verkrijgbaar in combinatie met een fietshouder of als handig hoesje die de mogelijkheid biedt om aan de broekriem te hangen. En vind jij het belangrijk dat ook het scherm van jouw toestel beschermd is? Gebruik dan een screenprotector. Ook de screeprotectors zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en houden jouw telefoon vrij van krassen.