• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

iPhone 7 screenprotectors5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

iPhone 7 screenprotectors

Een screenprotector helpt bij het beschermen van jouw iphone tegen verschillende invloeden van buitenaf. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat jouw telefoon in aanraking komt met iets scherps waardoor er een diepe kras ontstaat op jouw iphone. Dankzij iphone 7 screenprotectors zal jouw telefoon er langer als nieuw uitzien en wordt de levensduur van het scherm verlengd.

 

Verschillende iPhone 7 screenprotectors

Wanneer je iPhone 7 screenprotectors wilt uitkiezen zal je al snel merken dat er keuze is uit veel verschillende soorten screenprotectors. Zo zijn er iPhone 7 screenprotectors verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Een HD screenprotector valt onder de lagere prijscategorie. Deze screenprotector bestaat uit een beschermingsfolie die over het scherm geplakt moet worden. Dankzij dit stukje folie worden krassen in het scherm tegengegaan. Wie graag voor een betere bescherming wil gaan en daar ook meer voor wil betalen bestaat de optie tempered glass. Deze schermbeveiliging bestaat uit gehard en bewerkt glas. Een andere mogelijkheid is privacy / anti-glare. Ook deze schermbeveiliging beschermd tegen krassen maar heeft nog een bijkomend voordeel: vanaf de zijkant kan er niet meegekeken worden op het scherm. Daarnaast gaat deze beveiliging reflecties tegen.

 

Andere iPhone 7 screenprotectors

Wil je niet alleen het scherm van jouw telefoon beschermen maar ook de rest van de telefoon? Kies dan voor een full body hoesje of een zwaardere extreme case. Een full body hoesje beschermt de zijkanten en de achterkant van jouw telefoon. De zwaardere extreme cases beschermen samen met de zijkanten en de achterkant ook het beeldscherm. Deze cases laten niks aan het toeval over!