• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

iPhone 6(s) Screenprotectors9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Om het scherm van je gloednieuwe iPhone 6/6s optimaal te beschermen is een goede beschermfolie noodzakelijk. Een screenprotector beschermt het kostbare scherm tegen beschadigingen als krassen, vuil en vlekken. Bovendien is de beschermfolie zeer subtiel en ultratransparant. Zo blijft het touchscreen uitstekend te bedienen, en blijven de prachtige kleuren die de iPhone 6/6s levert onvervaagd zichtbaar. De screenprotector is gemakkelijk aan te brengen en laat geen sporen achter. In ons assortiment bevinden zich verschillende soorten van deze beschermfolie. Hieronder vind je uitleg over de verschillen tussen deze beschermlagen.

HD Screen Protector

De HD screenprotector beschermt vrijwel onzichtbaar het scherm van je iPhone 6/6s tegen vingerafdrukken, krassen, stof, vuil en vlekken. De beschermfolie is ultradun en heeft een transparantie van 99%. Hierdoor blijven de prachtige kleuren en de hoogglans dat het scherm van je iPhone 6/6s levert onaangetast zichtbaar. De HD screenprotector is gladder dan andere screenprotectors, ideaal voor de gebruiker met vlugge vingers.

Anti-Glare Screen Protector

Deze matte screenprotector beschermt het scherm van je iPhone 6/6s ook tegen vingerafdrukken, krassen, stof, vuil en vlekken, maar is bovenal anti-reflectief. De matte beschermfolie is speciaal behandeld om reflecties van andere lichtbronnen te minimaliseren. Zo kun je ook in verlichte ruimtes of als de zon flink schijnt je scherm prima aflezen.

Privacy Screen Protector

Hou je er niet van als anderen mee kunnen kijken op je scherm? Dan is een privacy screen protector wat voor jou. De beschermlaag heeft naast beschermende eigenschappen een extra functie: het scherm van je iPhone 6/6s is alleen bij vooraanzicht te bedienen. De beschermfolie is zo gemaakt dat het scherm van je iPhone 6/6s vanaf de zijkanten gezien niet af te lezen is. Ideaal als je gesteld bent op je privacy.

Tempered Glass Screenprotector

De Tempered Glass screenprotector is verstevigd met glas. De (gecomprimeerde) glasplaat maakt de screenprotector supersterk, de sterkste in zijn soort. Naast het beschermen tegen alledaagse beschadigingen als krassen, stof, vuil en vlekken, beschermt deze beschermfolie het scherm van je iPhone 6/6s namelijk ook tegen stoten en vallen. Het verstevigde glas absorbeert de impact van een val optimaal, waardoor je iPhone 6/6s bij een ongelukkige val niet gelijk naar de reparatietafel hoeft. Voor de ultieme bescherming van het scherm van je iPhone 6/6s ga je voor een Tempered Glass screenprotector. Deze screenprotectors zijn weliswaar minder voordelig dan andere screenprotectors, maar door zijn uitstekende beschermende kwaliteiten zijn geld meer dan waard!

Bij Hoesjes Outlet bestel je eenvoudig en voordelig de ultieme bescherming voor je iPhone 6/6s scherm!