• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Screenprotectors Huawei P8 Lite2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Huawei P8 Lite Screenprotectors

Iedereen kent het wel, je mobieltje valt uit je handen en het scherm is een kras of zelfs behoorlijke barst rijker. Een touchscreen is kwetsbaar, je kunt daarom je smartphone beschermen met screenprotectors Huawei P8 Lite. Dit is een transparante bescherming die je over je scherm kunt plaatsen. Het beschermt tegen krassen en stoten die ervoor zorgen dat het hoekje van je smartphone afbreekt. Met een goede screenprotector zorg je ervoor dat je telefoon langer meegaat.


Welke soorten screenprotectors voor Huawei P8 Lite zijn er?

HD screenprotector

Er zijn diverse screenprotectors Huawei P8 Lite op de markt. Een eenvoudige en goedkope optie is de HD screenprotector. Een transparante schermfolie die je als het ware over het scherm van je smartphone plakt. Op die manier is je toestel beschermt tegen gebruikskrasjes en kun je lang blijven genieten van een helder krasvrij beeld.


Tempered glass

Je kunt ook kiezen voor screenprotectors Huawei P8 Lite tempered glass. Dit is een bescherming die gedeeltelijk uit glas bestaat. Dit is steviger en beschermt beter dan de schermfolie.


Privacy / anti-glare

Als je prijs stelt op je privacy kies je voor een bijzondere bescherming: privacy / anti-glare. Met een dergelijke bescherming is je scherm beschermt tegen meelezers, je kunt alleen wat zien als je het toestel recht voor je houdt. Dit zorgt ook dat er geen reflecties in je scherm te zien zijn.


Zijn er alternatieven voor een Huawei P8 Lite screenprotector?

Wanneer je de Huawei P8 Lite echt goed wilt beschermen kies je voor een full body hoesje of zwaardere case. Daarmee is je gehele toestel beschermt tegen vallen. Sommige van deze hoesjes hebben ook een voorkant die specifiek het scherm van de telefoon beschermt.