Filteren
Kies filters
sluit filter
Type hoesje
 1. Backcover 12producten
 2. Flipcover / Bookcase 5producten
 3. Full Body 1product
 4. Insteekhoes / Pouch 2producten
 5. Screenprotector 2producten
Kenmerk
 1. Shockproof 2producten
 2. Ruimte voor pasjes 3producten
 3. Slank / slim-fit 5producten
 4. Voor aan de riem 2producten
 5. Magneetsluiting 7producten
Prijs
 1. € 0,00 - € 9,99 9producten
 2. € 10,00 - € 19,99 12producten
Minder
Kleur
 1. Transparant 8producten
 2. Zwart 3producten
 3. Bruin 1product
 4. Wit 2producten
 5. Goud 1product
 6. Blauw 3producten
 7. Rood 1product
 8. Roségoud 1product
 9. Meerkleurig 3producten
Minder
Merk
 1. CaseBody 1product
 2. Dux Ducis 1product
 3. Comfycase 1product
 4. Baseus 1product
 5. Lenuo 2producten
 6. X-Level 1product
 7. Fashion 1product
Minder
Materiaal
 1. Echt leer 1product
 2. Glas 1product
 3. Kunststof 1product
 4. PU-leder 7producten
 5. TPU 11producten
 1. 9/10
  Gebaseerd op 7592 beoordelingen

De nieuwe Huawei P10 Plus is een stukje groter dan de Huawei P10 en P10 Lite - en hoesjes voor de Huawei P10 Plus passen dan ook niet op de andere toestellen. De Huawei P10 Plus is een duur toestel met een verbeterde camera, de P10 Plus is kwetsbaar voor vallen en natuurlijk beschadigingen aan het scherm. Daarom is het aan te raden een beschermhoesje te nemen voor je Huawei P10 Plus - en wellicht ook een screenprotector om krassen en barsten in je scherm te voorkomen. De meest verkochte Huawei P10 Plus hoesjes zijn transparante backcovers of flipcovers. De flipcover zal je toestel volledig omsluiten. Je klapt het hoesje open op het moment dat je een bericht wilt sturen of notificaties wilt lezen. Flipcovers kun je vaak ook zijwaarts neerzetten zodat je rustig een video kunt bekijken - bijvoorbeeld tijdens het eten. Flipcovers bieden soms ook ruimte voor het opbergen van pasjes, denk aan je ov-chipkaart of je pinpas. Vaak is het dan niet meer nodig om een portemonnee mee te nemen - je gebruik je Huawei 10 plus hoesje simpelweg als portemonnee.

Ben je wat meer van het minimalistische? Dan is een backcover een logische uitkomst! Je kunt kiezen tussen zachte en harde telefoonhoesje. De voordelen van verschillen niet enorm - veel maar softcases zijn stroever en vallen wat minder makkelijk van tafel. Ook zijn softcases flexibel dus kun je wat makkelijker van je toestel afhalen. Je hebt Huawei P10 Plus hoesjes in allerlei kleuren en materialen. Kies uit een goedkoper hoesje of spendeer wat meer aan een luxer merk hoesje. Het is maar net wat je wilt!

Waarom Hoesjes-Outlet?

Bij Hoesjes Outlet wordt ons assortiment Huawei P10 Plus hoesjes steeds vernieuwd en verbeterd. Maar omdat we een outlet zijn, zullen sommige Huawei P10 Plus hoesjes helaas ook uitverkocht raken. Mocht je dus een hoesje zien - wat nog maar beperkt op voorraad is, weer er dan snel bij en houd onze webshop in de gaten voor de nieuwe collectie Huawei P10 Plus hoesjes. Mocht je vragen hebben over een van de hoesjes of accessoires, stuur ons dan even een mailtje dat helpt onze klantenservice je graag verder. Veel plezier van je nieuwe Huawei P10 plus hoesje!

Huawei P10 Plus hoesjes

21 artikel(en)