• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Airpods Pro hoesjes28 artikel(en)

28 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

28 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Met de AirPods Pro heeft Apple hun vernieuwende AirPods draadloze oordopjes naar het volgende niveau getild. De AirPods Pro hebben vooral een flinke stap voorwaarts gemaakt in noise-cancelling en ze zijn meer waterbestendig dan hun voorganger. De witte oplaad case ziet er hetzelfde uit en wordt standaard meegeleverd. Om dit waardevolle accessoire te beschermen of te stylen naar jouw eigen smaak kies je uit ons nieuwe AirPods Pro hoesjes assortiment. Ga door naar onze pagina met AirPods hoesjes als je niet de AirPods Pro hebt, maar 1e of 2e generatie AirPods. Let op: de afmetingen van beide verschillen, dus zorg dat je het juiste passende hoesje koopt!

De bijgeleverde witte AirPods Pro case wordt snel vies en beschadigt makkelijk. Omdat deze case vooral bedoeld is voor opladen is het zinvol om ook een beschermhoesje voor je AirPods Pro te gebruiken. Daarmee gaat je dure aankoop langer mee. Daarnaast is natuurlijk leuk om naar je eigen smaak iets moois te kiezen uit ons aanbod AirPods Pro hoesjes. Daarmee zien je AirPods Pro er beter uit en haal je ze minder snel door elkaar met die van anderen. Met een AirPods Pro hoesje kies je dus niet alleen voor een stukje hygiëne en styling maar ook voor originaliteit!

Mocht je vragen hebben over één van onze AirPods Pro hoesjes, bijvoorbeeld over het materiaal of de functionaliteiten, neem dan gerust contact op met ons. We adviseren je graag bij het maken van de juiste beslissing!