• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Powerbanks8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een powerbank van Hoesjes Outlet

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je bent van huis, wilt een berichtje beantwoorden of zit zelfs midden in een telefoongesprek, als je telefoon uitvalt. Balen! De batterij van je telefoon blijkt leeg en je bent niet in de gelegenheid je toestel snel even aan een oplader te leggen. We gebruiken onze smartphone tegenwoordig allemaal zo intensief dat deze situatie zich steeds vaker voordoet. Met een powerbank van Hoesjes Outlet voorkom je zo'n vervelende situatie. Je steekt je eigen oplaadkabel in de USB-aansluiting van de powerbank, en laadt je toestel zo volledig op. Smartphones hebben gemiddeld een capaciteit van rond de 2000mAh nodig om volledig opgeladen te worden. Al onze powerbanks zijn minimaal voorzien van een oplaadcapaciteit van 2600mAh, waardoor je je telefoon met elke powerbank uit onze collectie minimaal één keer volledig kunt opladen! In het assortiment bevinden zich ook powerbanks met een capaciteit van 12500mAh(!), waarmee je je toestel wel vier keer oplaadt. Deze powerbanks zijn ideaal als je wat langer van huis en een stopcontact bent en het risico niet wilt lopen om met een lege batterij achter te blijven.

De ideale partner voor op reis

Er is geen gelegenheid waar een powerbank meer tot z'n recht komt dan tijdens een reis of vakantie. Vooral tijdens een reis is het belangrijk dat je toestel niet zonder 'juice' komt te zitten, al is het alleen maar om bereikbaar te zijn. Daarnaast vraag je tijdens je reis of vakantie altijd wat meer van de batterijduur van je smartphone. Denk daarbij aan de foto's die je maakt, de sites die je raadpleegt voor informatie over leuke uitstapjes en plekken, of waar de beste restaurants te vinden zijn. Hoe fijn is het dat je met een powerbank van Hoesjers Outlet het risico om zonder batterij te komen zitten wegneemt, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen meer om hoeft te maken. Handig!

Lekker handzaam, en voor ieder toestel geschikt

Een powerbank is er natuurlijk voor onderweg. Vandaar dat al onze powerbanks lekker handzaam zijn, je kunt 'm eenvoudig opbergen in bijvoorbeeld een tas of meenemen in je zak. Daarnaast hebben we geprobeerd een leuk assortiment samen te stellen, met voldoende variatie in ontwerp en kleur. Een powerbank van Hoesjes Outlet is geschikt voor iedere smartphone, ongeacht welk merk of type. Onze powerbanks zijn namelijk altijd voorzien van een USB-poort en alhoewel onze powerbanks altijd zijn voorzien van een (korte) kabel, kun je ook 'gewoon' je eigen oplaadkabel inzetten om gebruik te kunnen maken van de powerbank, of de powerbank zelf op de te laden. Begint de kwaliteit van je eigen kabel af te nemen, of wil je er gewoon één bij? We hebben een ruim assortiment aan scherp geprijsde kabels voor ieder toestel.

We wensen je veel shopplezier! Bij vragen, mail ons gerust. We zijn er immers om te helpen!